nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Betrouwbaar
Meer dan 20 jaar ervaring
Productontwikkeling
Webshop

Specialistisch reinigen

Specialistische reiniging

Van aluminium en RVS gevels

Om corrosie en verkleuring op termijn tegen te gaan, is het onderhoud van aluminium en RVS gevels van groot belang. Gevels van deze materialen zijn gevoelig voor aanslag en verontreiniging. Met name de corrosiebestendige toplaag van deze gevels, kan aangetast worden door vuil en zure regen. Met specialistische reiniging van deze gevels, verleng je de levensduur van de gevel én verbeter je de uitstraling.

Een specialistische reiniging, hoe werkt het?

BM Holland levert maatwerk specialistische reiniging voor gevels van aluminium of RVS. Het is maatwerk omdat er, afhankelijk van de staat waarin de ondergrond verkeert, diverse mogelijkheden zijn voor reinigen, conserveren en / of renoveren. 

Bij het reinigen van de gevel maken we gebruik van exclusieve, hoogwaardige producten en innovatieve behandelmethoden. Deze producten en de methode zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en specialisatie. Met BM Holland wordt iedere gevel weer als nieuw.

Specialistisch reinigen gevel

Je gevel specialistisch laten reinigen?

Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van het reinigen van aluminium en RVS gevels? Neem dan vandaag nog contact op met BM Holland om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder.