nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Betrouwbaar
Meer dan 20 jaar ervaring
Productontwikkeling
Webshop

Gevel inkleuren

Inkleuren gevel

Inkleuren gevel

Bij de bouw of bij oplevering van een object wil het nog wel eens gebeuren dat er kleurverschil in het metselwerk is te zien. BM Holland kan dit probleem oplossen door het betreffende gebied in te kleuren met pigment. De werkwijze lijkt op schilderen, echter door schilderen ontstaat  een dekkende laag, terwijl pigmentatie in de steen dringt en het oppervlak laat verkleuren. Zonder kennis is het uitermate moeilijk om het gewenste resultaat te verkrijgen, maar de jarenlange ervaring van BM Holland biedt ook hier garantie voor een optimaal resultaat.

Inkleuren gevel

Het inkleuren van de gevel, hoe werkt het?

Het inkleuren van de gevel doen we met pigment. De stenen waar het kleurverschil is ontstaan, kleuren we hier mee in. De werkwijze van het aanbrengen lijkt op schilderen, maar het resultaat verschilt sterk. Bij verven ontstaat een dekkend oppervlak. Bij het inkleuren met pigment, dringt het pigment in de steen en laat het het oppervlak verkleuren. 

Zonder de juiste kennis is het uitermate moeilijk om het gewenste resultaat te verkrijgen. Daarom raden we altijd aan om het inkleuren van de gevel te laten doen door een specialist. BM Holland heeft een jarenlange ervaring met het reinigen en onderhouden van gevels, waardoor we je 15 jaar garantie geven op het prachtige resultaat.

Laat je gevel inkleuren

Heb je een gevel met een kleurverschil? Neem dan contact op met BM Holland om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen je graag verder.