nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Betrouwbaar
Meer dan 20 jaar ervaring
Productontwikkeling
Webshop

Maatwerk reiniging

Maatwerk reiniging

De gevel van je woning of bedrijfspand is allesbepalend voor de eerste indruk. Een schone gevel ziet er verzorgd en professioneel uit en draagt bij aan een positieve uitstraling. Maar, er zijn allerlei oorzaken waardoor gevels beschadigen, verkleuren en vervuild raken. Maatwerk gevelreiniging biedt hierbij uitkomst.

Gevelreiniging van verschillende materialen

Gevels verkleuren, raken vervuild en kunnen beschadigen. Ongeacht het gevelmateriaal wat gebruikt is. BM Holland is specialist in het reinigen van gevels, of het nu een gevel is van baksteen, natuursteen, keramiek of aluminium. Voor iedere gevel hebben we een (maatwerk) oplossing.

Maatwerk gevelreiniging, hoe pakken we het aan?

Voor we een gevel reinigen, onderzoeken we uiteraard eerst wat hiervoor de beste methode is en geven we je hierin advies. In veel gevallen behandelen we een gevel met heet water. Dit water weekt, met regelbare hoge druk, de vervuiling los van de gevel. Aanvullend brengen we, als het nodig is, onze eigen ontwikkelde reinigingsproducten aan op de gevel, waardoor ook hardnekkig vuil wordt verwijderd. 

De hoge druk en de temperatuur stemmen we hierbij exact af op de vervuiling en op het gevelmateriaal.

Je gevel laten reinigen?

Bij BM Holland geloven we in een specialistische aanpak. We luisteren naar je probleem en stemmen onze diensten hierop af, zodat je altijd de best mogelijke gevelreinigingsoplossing krijgt. We zijn flexibel en kunnen onze diensten aanpassen aan jouw planning en schema, zodat je geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden. 

Zelf je gevel laten reinigen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze diensten. Bij BM Holland staan we altijd klaar om te helpen.