nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
nlVóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Betrouwbaar
Meer dan 20 jaar ervaring
Productontwikkeling
Webshop

Witte uitbloei

Witte uitbloei

Witte uitbloei

Bij het bouwen van een nieuwe huizen en gebouwen wordt er veel aandacht besteed aan de keuze van de bakstenen. Met zorg worden de stenen uitgezocht om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet. Helaas kan het voorkomen dat er na de bouw lelijke witte vlekken op de buitengevel tevoorschijn komen. Dit staat ook wel bekend als witte uitbloei. BM Holland heeft de oplossing om deze witte uitbloei te verwijderen.

Het ontstaan van witte uitbloei

Witte uitbloei komt vaak tijdens de bouw of kort na de oplevering van een bouwwerk tevoorschijn. Witte uitbloei ontstaat wanneer calciumverbindingen en/of zouten naar buiten treden, en zich ophopen op het oppervlak van het metselwerk. Dit is een gevolg van vochtige omstandigheden tijdens de bouw.

Uitbloei van metselwerk; hoe los je het op?

Op zoek naar een oplossing voor uitbloei van metselwerk? BM Holland heeft een gespecialiseerd product ontwikkeld voor de verwijdering van cementsluier en uitbloeiingen op metselwerk. Ook geschikt voor het wegwerken van kleurverschillen in voegwerk. Met dit product kan je eenvoudig zelf je gevel reinigen. Geschikt voor alle soorten baksteen.

BM Holland Uitbloeiverwijderaar

  • Verwijdert uitbloei en cementsluier
  • Heft kleurverschil in het voegwerk op
  • Bevat geen zout- of fosforzuur
  • Geschikt voor alle soorten baksteen
  • Kant-en-klaar toepasbare vloeistof
  • Aanbevolen door baksteen- en mortelfabrikanten

Uitbloeiingen laten verwijderen

Uitbloei van metselwerk kan een groot probleem zijn voor huizen en gebouwen. Het ziet er onaantrekkelijk uit, en het kan wijzen op ernstigere problemen zoals vochtproblemen en schade aan het metselwerk. Onze behandelingen zijn ontworpen om deze problemen aan te pakken en je huis of gebouw te beschermen tegen verdere schade.

Interesse in een witte uitbloei behandeling voor huis of gebouw? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze behandelingen. Bij BM Holland staan we altijd klaar om te helpen.